221
ΥλικάΓια ένα ταψάκι 30 εκ.1 μικρό λάχανο βρασμένο500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο250 γρ. ρύζι καρολίνα 1 πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 καρότα μεγάλο τριμμένο1 φλ. φρέσκο άνιθος ψιλοκομμένος1 κ.γλ. ρίγανη5-6 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τη σάλτσα250 γρ. γιαούρτι3 κ.σ. ελαιόλαδο2 κ.σ. χυμός λεμονιού½ φλ. ανιθος
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com