by gastronomos

Λαχανοσαλάτα με ραπανάκια και μαϊντανό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με δύο βραστά αυγά ανά άτομο, ψωμί και λίγη φέτα ή γιαούρτι έχουμε ένα γρήγορο, ολοκληρωμένο γεύμα. Επίσης, η λαχανοσαλάτα αυτή συνοδεύει θαυμάσια ψητά λουκάνικα, μπριζόλες χοιρινές και μπιφτέκια.Υλικά 1/2 κιλό λάχανο ψιλοτριμμένο 3 καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, ψιλοτριμμένα 10 ραπανάκια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετούλες 1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 1 πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο), σε λεπτά μπαστουνάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: λαχανοσαλάτα
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr