145
Υλικά
- πτι μπερ 4 πκτ
- κακάο 125 γρ
- κονιάκ 40 ml
- μαργαρίνη 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- βανίλιες 4 τμχ
- γάλα εβαπορέ 250 ml
- φράουλες 10 τμχ
- σιρόπι σοκολάτας -
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Λαχταριστός κορμός σοκολάτας, σερβιρισμένος με σιρόπι σοκολάτας και φράουλες, όπως μας το έδειξαν οι σεφ στο σεμινάριο "Κερδίστε χρόνο στην κουζίνα" που έγινε σε συνεργασία με το Fairy και το Chef's Club.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr