181
Υλικά
- λαζάνια 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπολτός 300 γρ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- βασιλικός 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- παρμεζάνα 200 γρ
- φρυγανιά 2 κσ
- αλεύρι 100 γρ
- φρέσκο βούτυρο 100 γρ
- γάλα 1 λτ
Υλικά 500 γρ. λαζάνια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 καρότα 2 σκ.σκόρδο 300 γρ. πολτό ντομάτας ή ντομάτα στον τρίφτη 1 φλ. κόκκινο κρασί 1 κ.γ. βασιλικό 4 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά αλάτι, πιπέρι γιά τη μπεσαμέλ: 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. φρέσκο βούτυρο 1 λ. γάλα αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com