78
Ως δεύτερο μέρος αφιέρωματος, στα αφράτα, μικρά και γεμάτα άρωμα, λεμονάκια. Τα τόσο φρέσκα και γαργαλιστικά που με τίποτε δεν θα μπορούσα βέβαια να τα καταναλώσω άμεσα... Και μετά απο δύο συνεχόμενες μέρες που έκανα μπισκότα και κάποια άλλα που έστυψα και τα κράτησα σαν παγάκια στον καταψύκτη, για χρήση σε φαγητό, να σας γράψω και το τρίτο κατά σειρά πόνημά μου! Η σκέψη μου, ηθελημένα μάλλον, πήγε στην μαρμελάδα (ακούς Ξανθή....). Αλλά μαρμελάδα, που να έχει μέσα κομμάτια της φλούδας του ευλογημένου καρπού και όχι lemon curd. Μια μαρμελάδα που θα φαγωθεί συνδυασμένη με κάποια τυράκια, αλλά και θα χρησιμοποιηθεί ως επικάλυψη ενός μυρωδάτου cheesecake λεμονιού, ή μέσα σε πάστα φλώρα...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com