216
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- μανιτάρια φρέσκα 300 γρ
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- αγριογούρουνο 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο -
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ξύδι 0.25 ποτ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κάρυ -
Λευκό και κάπως "μασκαρεμένο" τούτο στιφάδο... πιο ελαφρύ, πιο "ντελικάτο" μιας και τα κρεμμύδια εδώ έχουν άλλη μορφή αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά της γεύσης ενός καλού ελληνικού πιάτου. 2 μεγάλα κρεμμύδια σε μισοφέγγαρα, 2 μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους ή χοντρές ροδέλλες 300 γραμ. μανιτάρια φρέσκα, 1,5 κιλό κρέας μοσχαριού ή αγριόχοιρου...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com