by admin

limoncello (λιμοντσέλο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το σαφράν (ζαφορά) το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε χρώμα (έντονο κίτρινο, κροκί), στο ηδύποτό μας.Είναι προτιμότερο στο πρώτο στάδιο (με τις φλοίδες) να χρησιμοποιήσουμε κάποιο δοχείο με μεγάλο στόμιο όπως βάζο, παρά στενό όπως μπουκάλι, γιατί θα δυσκολευτούμε με τις φλούδες των φρούτων.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Ποτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr