88
Μαγειρέψτε τα μύδια σε ένα μεγάλο τηγάνι, με τις τομάτες κομμένες σε μικρές μπουκιές, τη γλυκιά κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες κι όλα τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα! Σβήστε με λευκό κρασί, ενώ τα linguine σας μαγειρεύονται σε άλλο σκεύος. Συνδυάστε τα δύο και στη συνέχεια προσθέστε τα αγαπημένα σας καρυκεύματα, λίγο τριμμένο Parmigiano-Reggiano & ψιλοκομμένο δεντρολίβανο. Τώρα κάνετε πως πιστεύετε ότι είστε διακοπές σε Ιταλική Ακτή ή σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί μας κι απολαύστε γεύσεις εξαιρετικές!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es