143
Πιάννεις τζιαι ξικουννήζεις καμπόσο λουβί.Βάλλεις το στον ατμό να μαλακώσει κανένα 10λεπτο. Δηλαδή μές το steamer. Στο νερόν του steamer βαλλες τριμμένο ginger να το ευωδιάσει ελαφρά.Εννοείται δοκιμάζεις το για να ξέρεις ότι εν έτοιμο όταν έν σε ακκάννει η κούννα πλέον.Στεγνώννεις το καλά σε μπόουλ.Πιάννεις έναν τηγάνι μεγάλο τζιαι ρίχνεις του ελαιόλαδο να βράσει (όι να κρούσει!!)Ρίχνεις στο τηάνι ψιλοκομμένο σκόρδο μπόλικο, άμα δρώσει ρίχνεις τζιαι το λουβίν, τσιγαρίζεις όσο να μυρίσει ο σκόρτος, τζιαι μετά ρίχνεις καμπόσο βασιλικό-ολόκληρα φύλλα.Έτοιμο.Άφησε το να κρυάνει
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com