81
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 260 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- πορτοκάλια -
- ελαιόλαδο -
- μέλι -
- κανέλα -
- καρύδια -
Γλυκό δημοφιλές στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Ασία. Παρασκευάζεται από ζύμη τηγανισμένη σε καυτό λάδι. Οι λουκουμάδες έχουν σχήμα σφαιρικό ή κρίκου και περιχύνονται με μέλι ή με σιρόπι, γαρνίρονται με κανέλα και μερικές φορές με ζάχαρη άχνη....
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykokyriakis.gr