66
Υλικά
- φαρίνα 540 γρ
- καστανή ζάχαρη 70 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- βιτάμ 150 γρ
- γάλα 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαύρη σοκολάτα 100 γρ
- κρέμα βαλσαμικού -
- καρύδια -
540 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 70 γρ. καστανή ζάχαρη ¼ κ.γ.μοσχοκάρυδο ¼ κ.γ. αλάτι 150 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. γάλα 1 αβγό 1 βανιλίνη 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. σοκολάτα μπίτερ Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou Πορτοκάλι και Λεμόνι Καρύδια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr