66
Υλικά
- σπορέλαιο 5 φλ
- φαρίνα 6 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 φλ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1.5 κγ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
- μέλι 0.5 φλ
Υλικά Σπορέλαιο 5 φλυτζάνια του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 6 φλυτζάνια του τσαγιού Γιαούρτι στραγγιστό 2 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. μέτρια Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού Ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr