53
Υλικά
- καλαμποκέλαιο -
- ηλιέλαιο -
- ρύζι γλασέ 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μαγιά νωπή 60 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- πορτοκαλάδα 1 ποτ
- φέτα 600 γρ
- πιπέρι 1 κγ
Υλικά Καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Ρύζι γλασέ 250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό Μαγιά νωπή 60 γρ. ή 2 φακελάκια ξερή Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Πορτοκαλάδα 1 ποτήρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr