36
Υλικά
- αλεύρι 2 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- γάλα 1 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 1 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο το δενδρολίβανο, αλλά όσο το μύριζα πάνω μου, σε συνδυασμό με το κρητικό ελαιόλαδο, ένιωθα μια μεσογειακή αύρα, μια καθαρότητα, κάτι τόσο φυσικό.
Αυτό ήταν που μου έδωσε έμπνευση να συνδυάσω τα δύο αυτά αρώματα σε κάτι που να μπορείς να το απολαύσεις με το τσάι σου ή τον καφέ σου ένα χαλαρό απόγευμα.
Αυτό ήταν που μου έδωσε έμπνευση να συνδυάσω τα δύο αυτά αρώματα σε κάτι που να μπορείς να το απολαύσεις με το τσάι σου ή τον καφέ σου ένα χαλαρό απόγευμα.
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com