156
Υλικά
- μακαρόνια 250 γρ
- κιμάς 2 κούπα/ες
- μανιτάρια 0.5 κούπα/ες
- ζαμπόν 1 φέτ
- μπέϊκον 3 φέτ
- πιπεριές πράσινες -
- παρμεζάνα 1 κούπα/ες
- κίτρινο τυρί 2 κούπα/ες
Μια μακαρονάδα φούρνου που τρώγαμε παλιά στις πιτσαρίες και τα ιταλικά ρέστοραν. Ήταν σε πήλινα γιουβετσάκια και ατομικές μερίδες. Τη θυμήθηκα γιατί ήθελα να αξιοποιήσω τα περισσεύματα από μακαρόνια και κιμά, ώστε να έχουμε ένα νόστιμο και φρέσκο και νέο φαγητό...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr