74
Υλικά
- μακαρόνια 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- μανιτάρια 6 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- μπέϊκον 6 φέτ
- ζαμπόν 1 φλ
- γκούντα 1 φλ
- ένταμ 0.5 φλ
- παρμεζάνα 1 φλ
- κρόκοι 2 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- μαγειρικό λίπος 1 κγ
Η απόλυτη μακαρονάδα που δεν μπορεί να της αντισταθεί κανείς, είτε είναι μακαρονάς είτε όχι!
Βεβαίως οι φίλοι Ιταλοί, στην αυθεντική καρμπονάρα δεν βάζουν τόσα τυριά, ούτε μανιτάρια, ζαμπόν και κρέμα γάλακτος, όπως κάνουμε εμείς. Το ποια θα επιλέξετε, το αποφασίζετε εσείς.
Βεβαίως οι φίλοι Ιταλοί, στην αυθεντική καρμπονάρα δεν βάζουν τόσα τυριά, ούτε μανιτάρια, ζαμπόν και κρέμα γάλακτος, όπως κάνουμε εμείς. Το ποια θα επιλέξετε, το αποφασίζετε εσείς.
Μακαρονάδα καρμπονάρα, αλά ελληνικά...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com