127
Υλικά
- πένες 1 συσκ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματίνια 200 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 4 κσ
- ντομάτα 1 συσκ
- τυρί φέτα 250 γρ
- τυρί μαλακό 250 γρ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
Για τις πένες 1 συσκευασία πένες με ρίγα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 200 γρ. ντοματίνια 4 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 1 συσκευασία αποφλοιωμένες ντομάτες φρέσκα βότανα, θυμάρι, ρίγανη και δεντρολίβανο κατά βούληση 250 γρ. φέτα μαλακή ή άλλο μαλακό λευκό τυρί της αρεσκείας σας κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα Για τα λαχανικά 1 μεγάλη μελιτζάνα 1 κολοκύθι 2 χρωματιστές πιπεριές 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με μέλι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος φρέσκα βότανα ανθός αλατιού πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr