285
Υλικά
- σπαγγέτι 1 συσκ
- μακαρόνια για παστίτσιο 1 συσκ
- λουκάνικα 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- πιπεριές 4 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- κολοκύθια 3 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- τσένταρ 250 γρ
- mozzarella 125 γρ
- ρίγανη 2 τσιμπ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Ένα εξαιρετικό πιάτο από τον chef Βασίλη Καλλίδη. Τον είδα να το ετοιμάζει σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Νόστιμη Γη» και μου έκανε εντύπωση η ευκολία του σε συνδυασμό με το γευστικό αποτέλεσμα που φανταζόμουν ότι θα είχε. Ήδη μισο-βρασμένα χοντρά μακαρόνια μπαίνουν στο φούρνο μαζί με κομματάκια λουκάνικου, πιπεριές, τοματίνια και τυρί και ολοκληρώνουν το μαγείρεμά τους, καλά κλεισμένα με μία διπλή στρώση από λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, μέσα στους ίδιους τους υδρατμούς που δημιουργούνται στο εσωτερικό του “πακέτου”.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com