166
Υλικά
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- βούτυρο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλεύρι 1 κσ
- ρυζάλευρο 1 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- θυμάρι 2 κλων
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- φυτική κρέμα 150 ml
Τα μανιτάρια ή αμανίτες όπως τα λένε οι Κρητικοί, είναι ίσως το δημοφιλέστερο έδεσμα τα τελευταία χρόνια στο μεσογειακό τραπέζι. Ψητά, παναρισμένα στο τηγάνι, στο κυρίως πιάτο ή σούπα, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και διεγείρουν τους γευστικούς μας κάλυκες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr