by admin

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ // CONFETTURA DI ALBICOCCHE CON NETTARINI E PEPERONE ROSSO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣΜε τα τελευταία βερύκοκα της χρονιάς και τα πρώτα νεκταρίνια και πιπεριές Φλωρίνης, φτιάχνουμε μία διαφορετική, πολύ νόστιμη μαρμελάδα!Η ιδέα γιά την προσθήκη της πιπεριάς ανήκει στον φίλο Spiridon Dimopoulos ο οποίος εκτός από εξαιρετικός pizzaiolo φτιάχνει επίσης υπέροχες μαρμελάδες!  Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 1100 gr βερύκοκα (βάρος χωρίς τα κουκούτσια),                350 gr νεκταρίνια (βάρος χωρίς τα κουκούτσια),       
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com