by admin

Μαρμελάδα σύκο με λιαστό κρασί και πορτοκάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Νομίζω πως αυτή είναι η χαμηλότερη περιεκτικότητα μαρμελάδας σε ζάχαρη που έχω κατέβει ποτέ. 30%. Η αλήθεια είναι πως το σύκο έχει τέτοια ζελατινώδη σύσταση (κάνει το πιο εύκολο να στεγνώσει fruit leather) που μπορεί να "δέσει" με ελάχιστη ζάχαρη. Ενα πολύ πετυχημένο πάντρεμα με το σύκο κάνει η μαστίχα, προσθέτοντάς την κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη, αφού έχετε ξαφρίσει το φρούτο....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα σύκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr