109
Υλικά
- γάλα 2.5 λτ
- αυγά 10 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 750 γρ
- αλάτι 1 κσ
- αλεύρι κίτρινο -
Μάθε πώς να...φτιάξεις ΓΛΥΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑΑφού λοιπόν απλώσαμε τον ξινό τραχανά...ήρθε η στιγμή να ικανοποιήσουμε και τους φαν του γλυκού. Πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε τα υλικά και τη διαδικασία θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την γιαγιά Άννα από τον Λοφίσκο (Λαγκαδά) για την υπέροχη συνταγή που μας έστειλε με το μοναδικό άρωμα που μας ταξιδεύει πίσω....στα παιδικά μας χρόνια!!! Με μεράκι και αγάπη την εκτελέσαμε και ιδού το αποτέλεσμα...
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com