354
Σας έχει τύχει και εσάς να φτιάχνετε σαντιγί για να στολίσετε την τούρτα σας ή να βάλετε στην φρουτοσαλάτα σας και να σας κόβει η κρέμα, να γίνετε δηλ. σαν τυρόπηγμα. Άλλες φορές πάλι ενώ σας έχει πετύχει στο χτύπημα την βάζετε σε κορνέ και ξεκινάτε να φτιάχνετε ωραίες ροζέτες που όμως αρχίζουν να διαλύονται και να μην είναι σταθερές? Αν ναι σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε την σαντιγί σας απαλή και σταθερή για να δημιουργήσετε τα πιο όμορφα σχέδια πάνω στα γλυκά σας!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr