436
Υλικά
- πάστα σοκολάτας 120 γρ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 525 γρ
- κακάο 30 γρ
- μαρέγκα 300 γρ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 570 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 50 γρ
- φουντουκόπαστα 50 γρ
- κακάο 75 γρ
- ζάχαρη 75 γρ
- ασπράδι 165 γρ
- γλυκόζη 55 γρ
- ζάχαρη 280 γρ
Το ταρτούφο πέρασε και στην ζαχαροπλαστική και απεικονίζει μία μπάλλα παγωτό ή συχνότερα σεμιφρέντο, που έχει πιό πλούσια γεύση, η οποία συνήθως έχει γέμιση σε διαφορετική γεύση και είναι καλυμμένη με κακάο, ακριβώς όπως η τρούφα είναι καλυμμένη με το χώμα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com