85
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- σπορέλαιο 400 γρ
- ελαιόλαδο 180 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κανέλα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1000 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- ζάχαρη 800 γρ
- μέλι 150 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κανέλα 3 τμχ
- γαρύφαλλο 3 τμχ
Τέλεια μελομακάρονα! Τραγανα εξωτερικά, αφράτα εσωτερικά και όσο πρέπει σιροπιασμένα!Υλικά400 γρ. χυμό πορτοκάλι400 γρ. σπορέλαιο180 γρ. ελαιόλαδο50 γρ. άχνη ζάχαρη1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο2 - 3 κουταλάκι του γλυκού κανέλλα1/4 μοσχοκάρυδο1 κουταλάκι του γλυκού σόδα ξύσμα από 2 πορτοκάλια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr