86
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- χαρουποκακάο 3 κσ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- βανίλια 1 φακ
- κανέλα 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Αλλά το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο δεύτερο παράγωγο του χαρουπιού, την χαρουπόσκονη! Xαρουπόσκονη, είχα χρησιμοποιήσει και για την συνταγή με τα κεκάκια που έκανα πριν λίγο καιρό, τα οποία έγιναν εξαιρετικά. Για δείτε λοιπόν μια ιδιαίτερη και κάπως διαφορετική πάστα φλώρα, με χρήση χαρουπόσκονης και σοκολάτας.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com