by admin

Μοναστηριακή συνταγή για μελωμένη ρεβιθάδα φούρνου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ρεβιθάδα είναι ένα κυριακάτικο φαγητό στα μοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν με ελιές και παστό ψάρι (σαρδέλες, λακέρδα κ.λπ.).

Τα όσπρια, άλλωστε, αποτελούν μια από τις βασικότερες κατηγορίες τροφίμων της μεσογειακής διατροφής. Ανέκαθεν ο ρόλος τους ήταν πρωταρχικός στην κάλυψη βασικών αναγκών των ανθρώπων σε ενέργεια και πρωτεΐνες και είναι πηγή ανεκτίμητων ουσιών για την ανθρώπινη υγεία.

Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβιθάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madata.gr