231
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 0.5 κούπα/ες
- λικέρ 1 κσ
- κακάο 2 κσ
- καρύδια 0.75 κούπα/ες
- πτι μπερ 1 πκτ
- πραλίνα φουντουκιού 220 γρ
- γλυκό περγαμόντο 0.5 κούπα/ες
- περγαμόντο 0.5 κούπα/ες
- σοκολάτα 100 γρ
- βούτυρο 2 κσ
Η δική μου εκδοχή, για το πιο εύκολο, το πιο μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου! Η μάνα μου έλεγε πως όταν βαριέται να φτιάξει το κτιστό κατέφευγε στο μωσαϊκό ή σαλάμι. Η κρέμα ήταν πάνω κάτω η ίδια αλλά το στρώσιμο πολύ πιο εύκολο, ένας κορμός ψυγείου «της τεμπέλας».
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr