by admin

Μοσχαράκι εσκαλόπ με υπέροχη κρέμα δενδρολίβανο / Veal escalopes with delicious rosemary cream

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εσκαλόπ είναι το φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές φέτες (1-1,5cm), κοπανισμένες ή περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για σνίτσελ ώστε να μαλακώσουν. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή μέθοδο μαγειρέματος του μοσχαριού, αφού έτσι τα φιλέτα μαγειρεύονται γρήγορα και μπορούν να...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: κρέμα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com