108
Υλικά
- εσκαλόπ 4 -
- αλεύρι 4 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- δεντρολίβανο 0.5 κσ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Εσκαλόπ είναι το φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές φέτες (1-1,5cm), κοπανισμένες ή περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για σνίτσελ ώστε να μαλακώσουν. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή μέθοδο μαγειρέματος του μοσχαριού, αφού έτσι τα φιλέτα μαγειρεύονται γρήγορα και μπορούν να...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com