97
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μοσχάρι 1200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- αλεύρι 1 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- θυμάρι 1 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κονκασέ 400 γρ
- πατάτες 8 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 0.75 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με τον πουρέ μεταμορφώνεται στο φούρνο σε ένα φαγάκι όνειρο που όλοι αξίζει να το δοκιμάσουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr