65
Κλασσικό φαγάκι, αγαπημένο και εύκολο!Υλικά1 κιλό μοσχαράκι σε μερίδες (ελιά κατά προτίμηση)1 φλ. τσ. κρασί κόκκινο2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες2-3 καρότα σε ροδέλες2-3 πατάτες σε χονδρές φέτες1/2 μάτσο μαιντανός ψιλοκομμένος2 κ. σ. πελτές ντομάταςαλάτι και πιπέριελαιόλαδοΕκτέλεσηΣωτάρουμε το μοσχαράκι στο ελαιόλαδο και σβήνουμε με
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com