198
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- ασκολίμπροι 0.5 κιλ
- αγκινάρες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 0.75 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ροζέ κρασί 0.5 κούπα/ες
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 3 κλων
- ντομάτα 3 τμχ
- κονκασέ 1 τμχ
- πελτές 1 κσ
Για τους ασκολύμπρους σας έχω ξαναμιλήσει . Τους μαγειρεύουν με χοιρινό! Στην Κρήτη συνδυάζονται συχνότερα -όπως και οι αγκινάρες - με αρνάκι ή κατσικάκι όταν μαγειρεύονται με κρέας . Αυτή τη φορά μαγείρεψα τα αγαπημένα μου υλικά με μοσχάρι. Και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα αυγά του παραδοσιακού φρικασέ που συνοδεύει αυτούς τους συνδυασμούς, κοκκίνισα το φαγητό μου με 2-3 ντομάτες ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com