by admin

Μοσχαράκι με ασκολύμπρους και αγκινάρες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Για τους ασκολύμπρους σας έχω ξαναμιλήσει . Τους μαγειρεύουν με χοιρινό! Στην Κρήτη  συνδυάζονται συχνότερα   -όπως και οι αγκινάρες -   με αρνάκι ή κατσικάκι όταν μαγειρεύονται με κρέας . Αυτή τη φορά μαγείρεψα τα αγαπημένα μου υλικά με μοσχάρι. Και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα αυγά του παραδοσιακού φρικασέ που συνοδεύει αυτούς τους συνδυασμούς, κοκκίνισα το φαγητό μου με 2-3 ντομάτες ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com