106
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ροζ πιπέρι 2 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- πράσινο πιπέρι 5 κόκκοι
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λικέρ 1 σφην
- ρακή-τσικουδιά 1 σφην
- τσίπουρο 1 σφην
- μέλι 0.5 κσ
- σύκα 10 τμχ
- λικέρ -
- αλάτι -
Το ξερό σύκο που μπορεί να φτιαχτεί οποιαδήποτε εποχή, βάλτε το σε φαγητά όπως περιγράφω παρακάτω ή εδώ. Αν πάλι δεν έχετε ξερά σύκα από λικέρ, πάλι υπάρχει τρόπος να φτιάξτε το παρακάτω φαγητό. Μοσχάρι με αποξηραμένα σύκα Υλικά για 5-6 μερίδες 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα 2-3 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. γ. κόκκους ροζ πιπέρι 1 κ. γ. κόκκους κόλιαντρο 5-6 κόκκους πράσινο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com