82
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πράσα 2 τμχ
- κάστανα 300 γρ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 2 κλων
- αλεύρι 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πράσινο μήλο 6 -
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- γλυκάνισο 3 τμχ
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε κύβους 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 1/2 κρεμμύδι 2 σκελ. σκόρδο 2 πράσα 300 γρ. κάστανα βρασμένα & ξεφλουδισμένα 1 ζωμό βοδινού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr