by admin

ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft ½ φλ. κρασί λευκό 8 κλων. δενδρολίβανο με το κοτσάνι τους...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr