73
Υλικά
- μοσχάρι 8 φύλλα
- προσούτο 8 φέτ
- μαργαρίνη με βούτυρο 40 γρ
- δεντρολίβανο 8 κλων
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft ½ φλ. κρασί λευκό 8 κλων. δενδρολίβανο με το κοτσάνι τους...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr