280
Υλικά
- μοσχάρι 2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- κύμινο 1 κγ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
Υλικά
Πλευρά μοσχαριού 2 κιλά
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο
Σκόρδο 2 σκελίδες
Πάπρικα γλυκιά 1 κουτάλι της σούπας
Αλάτι-πιπέρι
Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας
Κύμινο 1 κουταλάκι του γλυκού
Κρασί κόκκινο 1 ποτήρι του νερού
Ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα του τσαγιού
Νερό ζεστό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr