74
Υλικά
- τυρί κρέμα 250 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- κρέμα λεμονιού 200 ml
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- ασπράδι 2 τμχ
- πούδρα αμυγδάλου 30 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- χυμός λεμονιού 2 σταγ
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά και σε ποτήρι. Είναι από κείνες τις λιχουδιές που, μόλις η πρώτη κουταλιά πλησιάσει στο στόμα, και πριν ακόμη προχωρήσει για να κάνει τον ουρανίσκο ευτυχισμένο, το άρωμα γεμίζει το νου και τον προϊδεάζει για την γευστική "ευτυχία" που τον περιμένει! Κι όσο για το "μετά" ... αυτό οδηγεί στον εθισμό!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com