96
Ξαλμυρίζω 1,5 κιλό μπακαλιάρο και τον βράζω μαζί με: τη φλούδα ενός λεμονιού, 2 φύλλα δάφνης, μερικούς κόκκους μαύρου πιπεριού και μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Όταν βράσει, αφαιρώ τον μπακαλιάρο και κρατάω 2 κούπες ζωμό.Ξεψαχνίζω τον μπακαλιάρο, αφαιρώντας τα κόκκαλα. Θα πρέπει να μείνουν περίπου 1.200 γρ. οπότε αν αγοράσετε φιλέτο ξαλμυρισμένο, αγοράστε περίπου τόσο.Κόβω σε ροδέλες 4-5 καρότα, 4-5 πράσα, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, λιώνω μια σκελίδα σκόρδο και τα σοτάρω με 3 κουταλιές λαδάκι.Ανακατεύω ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com