57
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1.2 γρ
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- καυτερό πιπέρι 1 κγ
- τσίλι 1 κγ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Υλικά συνταγής 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή εμπορίου 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. ζάχαρη 1 καυτερή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί πιπέρι φρεσκοτριμμένο λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr