62
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 750 γρ
- κρεμμύδια 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντομάτα 300 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πετιμέζι 1 κσ
- σταφίδες μαύρες 3 κσ
Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό μπακαλιάρο και μπόλικα κρεμμύδια στην κατσαρόλα, αλλά που μπορεί να ολοκληρωθεί και στο φούρνο. Εμείς τη μαγειρέψαμε μέχρι τέλους στην κατσαρόλα για να μη χρειαστεί να λερώσουμε πολλά σκεύη. Το μυστικό της συνταγής είναι να δέσει καλά η σάλτσα και να βράσουν πολύ καλά τα κρεμμύδια, έτσι ώστε το λάδι να βγει στην επιφάνεια και να αποκτήσει το φαγητό όλη τη γλύκα των κρεμμυδιών.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com