123
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- φύλλο κανταΐφι 500 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 4 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά Φύλλο κρούστας 500 γρ Καταϊφι 500 γρ Αμύγδαλα 200 γρ ψιλοκομμένα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Κανέλα 1 κουτάλι της σούπας γεμάτο Για το σιρόπι Ζάχαρη 4 ποτήρια του νερού Νερό 2 1/2 ποτήρια του νερού Πορτοκάλι 1 ποτήρι του νερού χυμό και φλούδα Λεμόνι από 1/2 λεμόνι τον χυμό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr