66
Υλικά
- φιλέτο τόνου 400 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κουκουνάρι 4 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρόκα 4 φλ
- ντοματίνια 600 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- κέτσαπ 0.5 κγ
- λάϊμ 1 τμχ
Υλικά συνταγής για τα μπέργκερ 400γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. κουκουνάρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο για τη σαλάτα 4 φλιτζ. ρόκα baby 600γρ. ντοματίνια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη σως 200ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν 2 κ.σ. σόγια σως ½ κ.γ. κέτσαπ 1 λάιμ (ο χυμός του)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr