61
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαρμελάδα -
Υλικά Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Αυγά 2 Ζάχαρη 1 φλυτζάνι τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό Baking bowder 1 φακελάκι Βανίλια 1 Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr