68
Υλικά
- μαργαρίνη 350 γρ
- αλεύρι μαλακό 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- φουντούκι 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 3 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- φουντούκι 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 230 γρ
- γάλα 200 γρ
- γλυκόζη 150 γρ
- αλάτι 0.33 κγ
Από τον Chef Patissier Διονύση Αλερτά. 350 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Κλασσικό350 γρ. αλεύρι μαλακό 150 γρ. άχνη 150 γρ. φουντούκια 1 αβγό Ξύσμα από 1 πορτοκάλι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr