96
Υλικά
- καρυδέλαιο 90 γρ
- αλεύρι κάστανου 70 γρ
- γάλα εβαπορέ 50 γρ
- γάλα σόγιας 50 γρ
- κακάο 30 γρ
- λιναρόσπορος 2 κσ
- σιρόπι σφένδαμου 15 γρ
- σιρόπι σφένδαμου 15 γρ
- μέλι 15 γρ
- σιρόπι αγαύης 15 γρ
Στην τροφοθήκη μου έχω ένα μεγάλο συρτάρι γεμάτο με τα "περίεργα" της κουζίνας μου. Ανάμεσά τους ήταν και το αλεύρι κάστανου, το οποίο καθόταν εκεί υπομονετικά δίπλα στο αλεύρι καρύδας από το καλοκαίρι και περίμενε να έρθει η ώρα του... Ήρθε λοιπόν η ώρα του και έγινε μπισκοτάκι. Νόστιμο και αρωματικό! Θα ακολουθήσει εν καιρώ και άλλη συνταγή με αυτό το αλευράκι, καθώς μου έχει μείνει, αφού χρησιμοποίησα μικρή ποσότητα στα μπισκότα...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.com