215
Υλικά
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- βούτυρο 30 γρ
- μυζήθρα 500 γρ
- γάλα 250 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- βούτυρο 1 κσ
Εχετε δοκιμάσει μπουγάτσα με μυζήθρα στα Χανιά; Όσοι την έχουν δοκιμάσει την λατρεύουν. Εγώ, φυσικά, είμαι ανάμεσα σε αυτούς, δεν βλέπω την ώρα να πάω στα Χανιά για να φάω μπουγάτσα με μυζήθρα. Με αυτή την συνταγή ετοίμασα μια μπουγάτσα που μοιάζει πολύ με αυτή που είναι γνωστή σε μας τους Χανιώτες. Με τραγανό φύλλο κρούστας, ζεστή μυζήθρα και πασπαλισμένη με κρυσταλλική ζαχαρη η χανιώτικη μπουγάτσα έχει υπέροχη γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org