76
Υλικά
- στακοβούτυρο 150 γρ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ανθότυρο 500 γρ
- τυρί μαλακό -
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 2 κσ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ζάχαρη 0.33 φλ
- μέλι 0.5 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη άχνη -
- τυρομάλαμα -
150 γρ. στακοβούτυρο Κρήτης λιωμένο (σε όλα τα κρητικά προϊόντα) 1 πακέτο φύλλο πολίτικο 500 γρ. ανθότυρο κρητικό τυρί μαλάκα ή κατσοχοίρι (σε όλα τα κρητικά προϊόντα) 2 αβγά 2 κ.σ. φρυγανιά 2 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 1 πρέζα κανέλα 100 γρ. ψίχα φυστίκι Αιγίνης Για το σιρόπι 1/2 φλ. νερό 1-1/3 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. θυμαρίσιο μέλι 2 κ.σ. χυμό λεμόνι κανέλα και άχνη για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr