by admin

Μπουγιουρντί σε ζυμαρένιο σκεύος alla Conna

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πιάτο, παραδοσιακά, ψήνεται μέσα σε πήλινα, μικρά σκεύη, κάτι σαν τα παραδοσιακά δοχεία των γιαουρτιών. Λες και έχουν μία μαγεία επάνω τους, τα χοντροφτιαγμένα αυτά σκεύη ασκούν μία ανεξήγητη γοητεία επάνω μου, μου φτιάχνουν τη διάθεση, σαν τα βλέπω να έρχονται στο τραπέζι. Βοηθούν το φαγητό να ψηθεί καλύτερα (η φέτα αλλά και η ντομάτα πρέπει να ψηθούν καλά, να αποσυντεθούν πρώτα, για να επανασυντεθούν και, με τη βοήθεια του μπούκοβου και του καλού ελαιόλαδου να δώσουν την απαράμιλλη γεύση του βορειοελλαδίτικου αυτού πιάτου....
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ζύμη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr