210
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ψωμί 3 φέτ
- σκόρδο 2 σκελ
- ξύδι 3 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 8 τμχ
- τσακώνικες μελιτζάνες 4 τμχ
- κολοκύθια 5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ντομάτα 5 τμχ
- ξινομυζήθρα γρ
- φέτα γρ
Είναι και χρωματιστό.Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί 20-30 λεπτά ,πριν σερβίρουμε, εκτός φούρνου.Σερβίρουμε με τυρί.Αν δεν αγαπάμε τη φέτα ρίχνουμε κεφαλοτύρι,λαδοτύρι ή μια πικάντικη κεφαλογραβιέρα(ελληνικό να είναι το τυρί,ελληνικό είναι και το πιάτο!)Τρώγεται ,εξαιρετικά νόστιμα, και κρύο,-και- την επόμενη μέρα!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com