81
Υλικά
- μπριζόλες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές χρωματιστές 2 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- παρμεζάνα 100 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- ρίγανη 1 κλων
4-6 χοιρινά μικρά μπριζολάκια λαιμού χωρίς κόκκαλο (όχι πολύ χοντρά) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 2 πιπεριές κόκκινη -πράσινη κομμένες σε φέτες 10 ντοματίνια κομμένα 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι με μέλι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 1 κ.σ. βούτυρο 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 3 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό ξίδι με σύκο Παν της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 100 γρ. παρμεζάνα (κομμάτι) 1 κλαδάκι θυμάρι 1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη αλάτι πιπέρι πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα πίτες για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr